EXECUTIVE LIFE

Οικονομική Ανεξαρτησία;

Οικονομική Ανεξαρτησία;

Απόκτησε οικονομική ανεξαρτησία εν μέσω οικονομικής κρίσης

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, ειδικά γυναίκες, που έχουν χάσει την ελπίδα τους για οικονομική ανεξαρτησία, εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης της εποχής. Ωστόσο, αυτά τα 6 απλά βήματα θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις την ανέχεια. Απόκτησε λεφτά εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Είτε είσαι ανύπαντρη, είτε παντρεμένη, είτε διαζευγμένη, το άρθρο αυτό είναι για σένα. Καμία γυναίκα δεν εξαιρείται από το να γίνει πλούσια – όλες μπορούν να απολαύσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Μην υποκύπτεις, λοιπόν, στην οικονομική κρίση. Μπορείς να γίνεις βαθύπλουτη, πιο πλούσια ακόμη κι απ’ τα πιο τρελά σου όνειρα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικεντρωθείς στον σκοπό σου και να αναλάβεις δράση, με επιμονή και υπομονή και φυσικά να ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ.

1. Πάψε να είσαι αρνητική. Εάν σκέφτεσαι αρνητικά, τότε δεν είναι περίεργο που είσαι μία από τις εκατοντάδες που υποφέρουν από την κρίση. Εάν συνεχίζεις να σκέφτεσαι ή να λες «αυτή η δουλειά μου εξασφαλίζει την επιβίωσή μου» ή «δεν έχω την απαραίτητη μόρφωση, άρα, ποτέ δε θα κερδίζω όσα και μια μορφωμένη γυναίκα» (πράγμα που δεν ισχύει, γιατί πολλοί μορφωμένοι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της κρίσης) ή «θα μείνω στο δρόμο και δεν θα έχω τίποτα», τότε αυτά τα αρνητικά λόγια θα πάρεις σε αντάλλαγμα. Μην κατηγορείς την κρίση, επανεξέτασε τις δυνατότητές σου και βελτίωσε ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις.

2. Μην επικεντρώνεσαι στο φύλο (την ηλικία ή την εμφάνισή σου). Κάποτε έλεγαν ότι το φύλο είναι ο λόγος που οι γυναίκες δεν πληρώνονται καλά στο χώρο εργασίας. Αυτή η άποψη δεν αληθεύει σήμερα. Μάλιστα, είναι περισσότερες οι γυναίκες από τους άνδρες που λαμβάνουν πενταψήφιο μισθό το μήνα, ειδικά αν έχουν τη δική τους επιχείρηση ή καριέρα. Δεν υπάρχουν εμπόδια για την επιτυχία αλλά δικαιολογίες ή αφορμές. Μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου και δούλεψε προς αυτή την κατεύθυνση.

3. Άσε τους αρνητικούς πίσω. Δεν έχει σημασία ποιος είναι, συγγενείς, κοντινός φίλος ή ακόμη και μια κοινωνική συναναστροφή. Εάν έχεις μια κοινωνική υποχρέωση όπου δεν υποστηρίζουν τις γυναίκες ή δεν πιστεύουν στην οικονομική ευημερία, μην πηγαίνεις εκεί πλέον. Βρες πιο θετικά άτομα να συναναστρέφεσαι και κλείσε την τηλεόραση που σου λέει πως δεν υπάρχουν δουλειές. “Καλομελέτα κι έρχεται” το ‘χεις ακούσει, έχει χτιστεί μια τεράστια βιομηχανία πάνω στην Θετική Σκέψη, με όλα τα στραβά της έχει και μερικά διαχρονικά πολύ καλά και χρησιμα.

4. Βάλε σε τάξη τους λογαριασμούς σου. Τακτοποίησέ τους και προσπάθησε να τους ξεπληρώσεις. Άνοιξε ένα δικό σου ταμιευτικό λογαριασμό και αποταμίευε χρήματα που θα σου χρειαστούν για μια μελλοντική επένδυση ή μια νέα επαγγελματική αρχή. Βάλε, επίσης, ένα όριο στα χρήματα που ξοδεύεις κάθε μήνα. Δε χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να φτιάξεις έναν πρόχειρο προϋπολογισμό.

5. Ξόδεψε το χρόνο σου σωστά. Είναι σημαντικό να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο. Ακόμη, θέσε συγκεκριμένα χρονικά όρια, π.χ., μέχρι τα 35 να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι. Δεν σημαίνει πως αν δεν τα αποκτήσεις, απέτυχες. Το σημαντικό είναι να θέτεις στόχους.

6. Πίστεψε ότι είσαι πλούσια. Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου ως εκατομμυριούχο πριν αρχίζεις να ζεις στ’ αλήθεια ως τέτοια. Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Μόλις αρχίσεις να φαντάζεσαι διαρκώς τον εαυτό σου να ζει σε ένα πολυτελές προάστιο, να οδηγεί ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και να μην ανησυχεί για τα οικονομικά χρέη, θα βάλεις στόχους και θα βρεις εναλλακτικές ώστε να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Το να πιστεύεις κάτι που δεν υπάρχει είναι μια βαθιά δύναμη κι ας είναι ψευδαίσθηση, δεν βλέπεις τους πιστούς των θρησκειών; Αρχισε να βάζεις στάλες πολυτέλειας στην ζωή σου, χωρίς σπατάλες και με εγκράτεια. Αυτό θα σε τοποθετήσει στο μονοπάτι του Σκοπού σου.

***

To «Business Executive Life Coaching», είναι εξειδικευμένη προσωπική συμβούλευση για τον επιχειρηματία ή τον ιδιώτη. Μπορεί να αποκτήσει και να διαχειριστεί μοναδικά δεδομένα με τα οποία αποκτά την δυνατότητα να ενισχύσει στο μέγιστο τις ικανότητές του και να διαχειριστεί με επιτυχία, δύσκολες καταστάσεις όχι μόνο στην εργασία μα και στην ζωή. Η ικανότητα της στοχευμένης δικτύωσης ή διαδυκτώσης είναι ανεκτίμητη και ένα επαγγελματικό εργαλείο ζωής, που πολλοί λίγοι διαθέτουν.

Aν κοιτάξεις δίπλα σου, αν πετάξεις τις παρωπίδες, βλέπεις πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν αξιοπρεπώς, χωρίς να χρωστάνε την ζωή τους ή την περί-ουσία τους σε κανέναν. Αλλωστε η Περί-Ουσία ούτε πωλείται ουύτε αγοραζεται, γιατί δεν είναι προιόν. Αν θέλεις να πάψεις να ανήκεις στην πλειοψηφία της μάζας, της φυλής των υπαλλήλων, πρώτα μελέτησε και μετά επικοινώνησε να μάθεις τι να κάνεις.

Φρόντισε πριν επικοινωνήσεις να γνωρίζεις ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ή ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ας βρούμε λοιπόν τι χρειάζεσαι σήμερα, εντελώς Δωρεάν, στείλε e-mail: businesslifegr@gmail.com ή τηλεφώνησε στο 693 088 4704 (18:00 – 20:00)